Forum

Powrót ogłoszenie powyżej progów unijnych

A.

Anna .....

Fachowiec 145

Chciałam wypełnić ogłoszenie o zamówieniu. Jestem w systemie eNotices, i nie mogę się teraz zalogować jako Zamawiający. Od kiedy trzeba mieć konto w systemie EU Login. Czy tutaj mogę mieć to samo konto, czy trzeba od początku się zarejestrować jako nowy Zamawiający. Bo w systemie eNotices nie mogę się zalogować
Chciałam wypełnić ogłoszenie o zamówieniu. Jestem w systemie eNotices, i nie mogę się teraz zalogować jako Zamawiający. Od kiedy trzeba mieć konto w systemie EU Login. Czy tutaj mogę mieć to samo konto, czy trzeba od początku się zarejestrować jako nowy Zamawiający. Bo w systemie eNotices nie mogę się zalogować
0
2020-12-05 18:25 0

A.

Aneta .....

Fachowiec 115

ja mialam taka sytuacje, pisalam do help desk i tak mi odpowiedzieli: .
Potwierdzamy, że będziesz musiał utworzyć nowe konto w EU Login, używając dowolnego adresu e-mail, do którego masz dostęp.

Po przekierowaniu do eNotices przy pierwszym logowaniu będziesz mieć możliwość „migracji” starego konta, które zostało zarejestrowane wczesniej. Spowoduje to również zaktualizowanie danych kontaktowych na istniejącym koncie eNotices.

(ps. nie mialam dostapu do starego hasla bo Pani juz nie pracuje )
ja mialam taka sytuacje, pisalam do help desk i tak mi odpowiedzieli: . Potwierdzamy, że będziesz musiał utworzyć nowe konto w EU Login, używając dowolnego adresu e-mail, do którego masz dostęp. Po przekierowaniu do eNotices przy pierwszym logowaniu będziesz mieć możliwość „migracji” starego konta, które zostało zarejestrowane wczesniej. Spowoduje to również zaktualizowanie danych kontaktowych na istniejącym koncie eNotices. (ps. nie mialam dostapu do starego hasla bo Pani juz nie pracuje )
0
2020-12-06 17:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy