Forum

Powrót Oświadczenie w formie JEDZ

G.

Grażyna .....

1

WItam!
Mam taka wątpliwość.
W oświadczeniu JEDZ nie ma oświadczenia o spełnieniu warunków ani wykluczeniu. Sś co prawda jakieś fragmenty.
Moje pytanie.
Czy w procedurze powyżej progów Wykonawca składa tylko i wyłącznie JEDZ, czy również oświadczenia stworzone przeze mnie:):):)( oświadczenia o spełnieniu warunków i niepodleganiu wykluczeniu z udziału w postępowaniu?
WItam! Mam taka wątpliwość. W oświadczeniu JEDZ nie ma oświadczenia o spełnieniu warunków ani wykluczeniu. Sś co prawda jakieś fragmenty. Moje pytanie. Czy w procedurze powyżej progów Wykonawca składa tylko i wyłącznie JEDZ, czy również oświadczenia stworzone przeze mnie:):):)( oświadczenia o spełnieniu warunków i niepodleganiu wykluczeniu z udziału w postępowaniu?
1
2016-11-24 13:46 0

A.

Anna .....

16

JEDZ tylko i jest on właśnie takim oświadczeniem o spełnieniu warunków i oświadczeniem w zakresie niepodleganiu wykluczeniu przecież:-)
Plus ewentualnie pełnomocnictwa, zobowiązania podmiotów trzecich (jeśli dotyczą).
(żadne dodatkowe oświadczenia nie są wymagane).
JEDZ tylko i jest on właśnie takim oświadczeniem o spełnieniu warunków i oświadczeniem w zakresie niepodleganiu wykluczeniu przecież:-) Plus ewentualnie pełnomocnictwa, zobowiązania podmiotów trzecich (jeśli dotyczą). (żadne dodatkowe oświadczenia nie są wymagane).
1
2016-11-24 14:04 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy