Forum

Powrót Plan zamówień na 2017

M.

Magdalena .....

4

Witam,
Zgodnie z art. 13 a od dnia przyjęcia budżetu lub planu finansowego przez upoważnione organy mam 30 dni na sporządzenie planu postępowań o udzielenie zamówień.
I tu zaczyna się moja wątpliwość, gdyż projekt planu finansowego już mam ale plan finansowy będzie dopiero w przyszłym roku. Na podstawie projektu możemy już dokonywać zakupów.
Ale co z tym planem postępowań: mam go zrobić na podstawie tego projektu planu finansowego czy na podstawie planu?
No bo projekt już pozwala nam dokonywać zakupów ale jest tylko projektem. A zatwierdzony plan finansowy będzie dopiero w 2017?
Witam, Zgodnie z art. 13 a od dnia przyjęcia budżetu lub planu finansowego przez upoważnione organy mam 30 dni na sporządzenie planu postępowań o udzielenie zamówień. I tu zaczyna się moja wątpliwość, gdyż projekt planu finansowego już mam ale plan finansowy będzie dopiero w przyszłym roku. Na podstawie projektu możemy już dokonywać zakupów. Ale co z tym planem postępowań: mam go zrobić na podstawie tego projektu planu finansowego czy na podstawie planu? No bo projekt już pozwala nam dokonywać zakupów ale jest tylko projektem. A zatwierdzony plan finansowy będzie dopiero w 2017?
1
2016-12-16 10:26 0

Aleksandra Łabuś

9

po zatwierdzeniu budżetu, teraz możesz, ale nie musisz
po zatwierdzeniu budżetu, teraz możesz, ale nie musisz
0
2016-12-16 10:30 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy