Forum

Powrót postepowanie PN poniżej progu na opracowanie koncepcji architektonicznej budynku...

A.

Anna .....

32

Witam, mam przeprowadzić postępowanie na opracowanie koncepcji architektonicznej budynku... jako załącznik do SIWZ otrzymałam program funkcjonalno - uzytkowy. Czy w SIWZ mam się jakoś na niego powoływać... pierwszy raz mam do czynienia z programem funkcjonalno-uzytkowym... nie wiem jak się do tego zabrać...
Witam, mam przeprowadzić postępowanie na opracowanie koncepcji architektonicznej budynku... jako załącznik do SIWZ otrzymałam program funkcjonalno - uzytkowy. Czy w SIWZ mam się jakoś na niego powoływać... pierwszy raz mam do czynienia z programem funkcjonalno-uzytkowym... nie wiem jak się do tego zabrać...
1
2017-01-11 10:38 0

W.

Walentyna .....

20

Zgodnie z art. 31. 2 i 3 uPzp, program funkcjonalno-użytkowy jest wymagany do jednoczesnego zaprojektowania i wykonania robót budowlanych. W przypadku opisu przedmiotu zamówienia za pomocą programu funkcjonalno - użytkowego należy wskazać w SIWZ , że szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się właśnie w tym programie f-u.
Program f-u powinien też stanowić załącznik do SIWZ i powinien być dostępny dla wszystkich wykonawców.
Zgodnie z art. 31. 2 i 3 uPzp, program funkcjonalno-użytkowy jest wymagany do jednoczesnego zaprojektowania i wykonania robót budowlanych. W przypadku opisu przedmiotu zamówienia za pomocą programu funkcjonalno - użytkowego należy wskazać w SIWZ , że szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się właśnie w tym programie f-u. Program f-u powinien też stanowić załącznik do SIWZ i powinien być dostępny dla wszystkich wykonawców.
1
2017-01-11 14:09 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy