Forum

Powrót unieważnienie

M.

Magdalena .....

4

Witam,
Mam problem. Przetarg nieograniczony, krajowy ofertę złożył tylko jeden Wykonawca- ale okiem Zamawiającego podał za wysoką kwotę za rgh i nie stać nas na sfinalizowanie zamówienia. Dlatego też chcemy unieważnić na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 4 . I teraz czy unieważnienie robię po badaniu i ocenie oferty czy widząc moje oszacowanie i kwotę w ofercie mogę unieważnić bez badania ofert
Witam, Mam problem. Przetarg nieograniczony, krajowy ofertę złożył tylko jeden Wykonawca- ale okiem Zamawiającego podał za wysoką kwotę za rgh i nie stać nas na sfinalizowanie zamówienia. Dlatego też chcemy unieważnić na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 4 . I teraz czy unieważnienie robię po badaniu i ocenie oferty czy widząc moje oszacowanie i kwotę w ofercie mogę unieważnić bez badania ofert
1
2017-01-16 12:59 0

E.

Ewa .....

Fachowiec 512

Jeżeli zamawiający nie może przeznaczyć na sfinansowanie większej kwoty, może unieważnić bez badania i oceny ofert(y) z jednym wyjątkiem Sprawdziłabym czy przypadkiem cena oferty jest prawidłowo podana i nie zawiera oczywistej omyłki rachunkowej.
Jeżeli zamawiający nie może przeznaczyć na sfinansowanie większej kwoty, może unieważnić bez badania i oceny ofert(y) z jednym wyjątkiem Sprawdziłabym czy przypadkiem cena oferty jest prawidłowo podana i nie zawiera oczywistej omyłki rachunkowej.
1
2017-01-16 13:49 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy