Forum

Powrót Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia UE - wg Dyrektywy 24

A.

Anna .....

27

Mam pytanie dotyczące ogłoszenia o udzieleniu zamówienia:

Sekcja II.2.5) Kryteria udzielenia zamówienia:
możliwości zaznaczenia są trzy:

Kryterium jakości
Kryterium kosztu
Cena

na pewno zaznaczam Cena
ale co potem skoro nic mi nie pasuje, moimi kryteriami były:
- Odległość bazy transportowo – magazynowej
- Flota pojazdów

podglądając innych zamawiających wykryłam 2 możliwości:
1. zaznaczam Cena a o reszcie piszę w informacjach dodatkowych
2. zaznaczam Cena i kryterium jakości (choć mi nie pasuje) i tutaj otwierają się okienka do wpisania pozostałych kryteriów

Dodatkowo wyjaśniam, że w ogłoszeniu o zamówieniu zaznaczyłam:
Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji
zamówienia

Jaki jest Wasz sposób postępowania? Może jest jakaś instrukcja wypełniania, bo pouczenie w samych formularzach niewiele daje.
Pozdrawiam
Mam pytanie dotyczące ogłoszenia o udzieleniu zamówienia: Sekcja II.2.5) Kryteria udzielenia zamówienia: możliwości zaznaczenia są trzy: Kryterium jakości Kryterium kosztu Cena na pewno zaznaczam Cena ale co potem skoro nic mi nie pasuje, moimi kryteriami były: - Odległość bazy transportowo – magazynowej - Flota pojazdów podglądając innych zamawiających wykryłam 2 możliwości: 1. zaznaczam Cena a o reszcie piszę w informacjach dodatkowych 2. zaznaczam Cena i kryterium jakości (choć mi nie pasuje) i tutaj otwierają się okienka do wpisania pozostałych kryteriów Dodatkowo wyjaśniam, że w ogłoszeniu o zamówieniu zaznaczyłam: Cena nie jest jedynym kryterium udzielenia zamówienia; wszystkie kryteria są wymienione tylko w dokumentacji zamówienia Jaki jest Wasz sposób postępowania? Może jest jakaś instrukcja wypełniania, bo pouczenie w samych formularzach niewiele daje. Pozdrawiam
1
2017-01-17 08:19 0

A.

Anna .....

16

Ja robię tak: zaznaczam Cena i kryterium jakości i tutaj otwierają się okienka do wpisania pozostałych kryteriów.
Ja robię tak: zaznaczam Cena i kryterium jakości i tutaj otwierają się okienka do wpisania pozostałych kryteriów.
1
2017-01-17 10:13 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy