Forum

Powrót ZOBOWIĄZANIE PODMIOTU TRZECIEGO

A.

Anna .....

32

W SIWZ żądałam wykaz narzędzi ... i Wykonawca powołuje się na zasób podmiotu trzeciego w tym zakresie.

W zobowiązaniu wpisuje, ze będzie bazował na zasobach podmiotu trzeciego w tym zakresie , ALE również powołuje się na osoby... (warunku w stosunku do osób skierowanych do realizacji zamówienia nie stawiałam..)
Dodam, ze Wykonawca zaznaczył że podmiot trzeci będzie jednocześnie podwykonawca. Czy muszę wyjaśniać zobowiązanie w stosunku do osób na zasoby których się powołuje czy zostawić... ???
W SIWZ żądałam wykaz narzędzi ... i Wykonawca powołuje się na zasób podmiotu trzeciego w tym zakresie. W zobowiązaniu wpisuje, ze będzie bazował na zasobach podmiotu trzeciego w tym zakresie , ALE również powołuje się na osoby... (warunku w stosunku do osób skierowanych do realizacji zamówienia nie stawiałam..) Dodam, ze Wykonawca zaznaczył że podmiot trzeci będzie jednocześnie podwykonawca. Czy muszę wyjaśniać zobowiązanie w stosunku do osób na zasoby których się powołuje czy zostawić... ???
1
2017-01-20 11:54 0

A.

Anna .....

6

Jeżeli nie określiłaś warunku w stosunku do osób to uznałabym takie zobowiązanie i nie wnikałabym w szczegóły
Jeżeli nie określiłaś warunku w stosunku do osób to uznałabym takie zobowiązanie i nie wnikałabym w szczegóły
1
2017-01-23 12:14 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy