Forum

Powrót co zrobić z przetargiem?

M.

Magdalena .....

4

Witam,
Mam problem: w ofercie poprosiłam o wskazanie ceny za roboczogodzinę naprawy. Ceny wdały mi się wysokie więc poprosiłam o wyjaśnienia treści oferty. I ją uzyskałam i nadal myślę, że jest to lekkie przegięcie... i co teraz...
mogę unieważnić postępowanie
Witam, Mam problem: w ofercie poprosiłam o wskazanie ceny za roboczogodzinę naprawy. Ceny wdały mi się wysokie więc poprosiłam o wyjaśnienia treści oferty. I ją uzyskałam i nadal myślę, że jest to lekkie przegięcie... i co teraz... mogę unieważnić postępowanie
1
2017-01-24 11:46 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Unieważnić postępowanie można wg ściśle określonych przesłanek z art. 93, powyższa sytuacja nie mieści się w żadnej z przesłanek. Ustawa nie reguluje rażąco wysokiej ceny całkowitej ani poszczególnych cen jednostkowych.
Unieważnić postępowanie można wg ściśle określonych przesłanek z art. 93, powyższa sytuacja nie mieści się w żadnej z przesłanek. Ustawa nie reguluje rażąco wysokiej ceny całkowitej ani poszczególnych cen jednostkowych.
1
2017-01-24 11:56 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy