Forum

Powrót zarzuty jednego z Wykonawców

M.

Magdalena .....

4

Witam,
W PN jeden Wykonawca uprzejmie informuje, że drugi nie spełnia warunków...a ja do tego co rzekomo nie spełnia warunków wysłałam pismo dot. wyjaśnienia treści oferty. Czyli mogę odpisać tamtemu, że jestem w trakcie wyjaśniania i że wezmę jego wskazówki pod uwagę przy dalszej procedurze czyli wyjaśnianiu i wzywaniu o dokumenty zgodnie z art. 26 ust.2?
Witam, W PN jeden Wykonawca uprzejmie informuje, że drugi nie spełnia warunków...a ja do tego co rzekomo nie spełnia warunków wysłałam pismo dot. wyjaśnienia treści oferty. Czyli mogę odpisać tamtemu, że jestem w trakcie wyjaśniania i że wezmę jego wskazówki pod uwagę przy dalszej procedurze czyli wyjaśnianiu i wzywaniu o dokumenty zgodnie z art. 26 ust.2?
1
2017-01-24 14:24 0

A.

Alicja .....

1

Moim zdaniem nie trzeba na razie odpisywać Pierwszemu, tym bardziej, że - póki co- nie ma o czym pisać. Procedura trwa, a odpowiedzią będzie wynik postepowania. Jeśli Pierwszy będzie chciał dowiedzieć się, przejrzy postepowanie po ogłoszeniu wyboru
Moim zdaniem nie trzeba na razie odpisywać Pierwszemu, tym bardziej, że - póki co- nie ma o czym pisać. Procedura trwa, a odpowiedzią będzie wynik postepowania. Jeśli Pierwszy będzie chciał dowiedzieć się, przejrzy postepowanie po ogłoszeniu wyboru
1
2017-01-25 06:21 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy