wszystko zależy czy potrafisz opisać wszystkie standardy jakościowe. Takimi standardami na pewno jest kaloryczność posiłków w danych grupach żywieniowych pacjentów, terminy podawania posiłków, w naczyniach własnych czy w naczyniach pacjentów, ilość obsługi, odbiór odpadów itd. Jeżeli jesteś w stanie to opisać to cena 100%. Można dodać dodatkowe kryteria, jak jakość. jakość można opisać dwutorowo: 1. grypa degustacyjna i przykładowy jadłospis - trudne - nie polecam. 2) ilość wędliny podawanej w plastrach do śniadania, zróżnicowanie porcji śniadaniowej, wybór pomiędzy co najmniej 2 dań drugich i zup, wybór zestawów śniadaniowych itd. Trzeba wykazać się inwencją - myślę że warto.
wszystko zależy czy potrafisz opisać wszystkie standardy jakościowe. Takimi standardami na pewno jest kaloryczność posiłków w danych grupach żywieniowych pacjentów, terminy podawania posiłków, w naczyniach własnych czy w naczyniach pacjentów, ilość obsługi, odbiór odpadów itd. Jeżeli jesteś w stanie to opisać to cena 100%. Można dodać dodatkowe kryteria, jak jakość. jakość można opisać dwutorowo: 1. grypa degustacyjna i przykładowy jadłospis - trudne - nie polecam. 2) ilość wędliny podawanej w plastrach do śniadania, zróżnicowanie porcji śniadaniowej, wybór pomiędzy co najmniej 2 dań drugich i zup, wybór zestawów śniadaniowych itd. Trzeba wykazać się inwencją - myślę że warto.
1
2017-03-06 15:16 0