Forum

Powrót Dokumenty jakie mogę wymagać - wizualizacja pomieszczeń.

R.

Robert .....

14

PN poniżej progów, na dostawę mebli, procedura zwykła.
Czy mogę wymagać aby oferenci przedstawili mi proponowane rozmieszczenie mebli tj. wizualizację pomieszczeń na etapie składania ofert? można to podpiąć pod jakiś punkt Rozporządzenia Ministra Rozwoju?
Wiem, że wiele firm takie wizualizacje robi a dla Mnie by to ułatwiło bardzo pracę i nie będzie to ograniczenie konkurencji ( nie chodzi mi o zdjęcia mebli a o cała wizualizacji pomieszczenia)
PN poniżej progów, na dostawę mebli, procedura zwykła. Czy mogę wymagać aby oferenci przedstawili mi proponowane rozmieszczenie mebli tj. wizualizację pomieszczeń na etapie składania ofert? można to podpiąć pod jakiś punkt Rozporządzenia Ministra Rozwoju? Wiem, że wiele firm takie wizualizacje robi a dla Mnie by to ułatwiło bardzo pracę i nie będzie to ograniczenie konkurencji ( nie chodzi mi o zdjęcia mebli a o cała wizualizacji pomieszczenia)
1
2017-03-24 09:30 0

A.

Anna .....

27

A czemu służyłaby taka wizualizacja, oceniałbyś ją jakoś, czy na zasadzie jest/nie ma ?
A czemu służyłaby taka wizualizacja, oceniałbyś ją jakoś, czy na zasadzie jest/nie ma ?
1
2017-03-24 10:56 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy