Forum

Powrót Wezwanie z art 26 ust 2

M.

Magdalena .....

4

Zrobiłam błąd. Wezwała Wykonawcę do uzupełnienia dokumentów zgodnie z art 26 ust 2. tyle tylko że omyłkowo wpisałam termin krótszy niż 5 dni. I co teraz liczyć ze się uzupełnia i będzie ok czy napisać pismo prostujace i wpisać poprawna datę na uzupełnienie.
Zrobiłam błąd. Wezwała Wykonawcę do uzupełnienia dokumentów zgodnie z art 26 ust 2. tyle tylko że omyłkowo wpisałam termin krótszy niż 5 dni. I co teraz liczyć ze się uzupełnia i będzie ok czy napisać pismo prostujace i wpisać poprawna datę na uzupełnienie.
1
2017-04-03 20:06 0

P.

Piotr .....

Fachowiec 512

Poślij sprostowanie o treści " W ślad za pismem z dnia X, znak Y Zamawiający dokonuje korekty terminu na złożenie dokumentów poprzez zmianę pierwotnego terminu na terimin. DD. MM. 2017 r.
I będzie ok.
Termin 5 dni wyznacz od daty sprostowania, nie od daty z pierwszego, wadliwego pisma.
Poślij sprostowanie o treści " W ślad za pismem z dnia X, znak Y Zamawiający dokonuje korekty terminu na złożenie dokumentów poprzez zmianę pierwotnego terminu na terimin. DD. MM. 2017 r. I będzie ok. Termin 5 dni wyznacz od daty sprostowania, nie od daty z pierwszego, wadliwego pisma.
1
2017-04-03 20:15 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy