Forum

Powrót uzupełnianie dokumentów

M.

Magdalena .....

4

Witam, Mam pytanie jak podchodzicie Państwo do uzupełnień składanych na wezwanie w ramach art. 26 ust. 3 i art. 87 ust. 1 wyjaśnienie treści oferty. Czy bezwzględnie wymagacie złożenia na piśmie czy wystarczy fax mail, a uzupełnienia pisemne po terminie wskazanym na złożenie uzupełnień? i jak czas dajecie na te uzupełnienia?
Witam, Mam pytanie jak podchodzicie Państwo do uzupełnień składanych na wezwanie w ramach art. 26 ust. 3 i art. 87 ust. 1 wyjaśnienie treści oferty. Czy bezwzględnie wymagacie złożenia na piśmie czy wystarczy fax mail, a uzupełnienia pisemne po terminie wskazanym na złożenie uzupełnień? i jak czas dajecie na te uzupełnienia?
1
2017-04-04 07:16 0

M.

Mariusz .....

22

26 ust.3 - formę reguluje rozporządzenie - w zależności od dokumentu jest to oryginał lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem. Forma pełnomocnictwa - oryginał lub notarialny odpis.
87 ust. 1 - zgodnie z wyborem zamawiającego w SIWZ.
26 ust.3 - formę reguluje rozporządzenie - w zależności od dokumentu jest to oryginał lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem. Forma pełnomocnictwa - oryginał lub notarialny odpis. 87 ust. 1 - zgodnie z wyborem zamawiającego w SIWZ.
1
2017-04-04 07:43 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy