Forum

Powrót Zamówienie w częściach

M.

Marek .....

0

Proszę o pomoc w następującym zakresie:
Prowadzę postępowanie przetargowe w 3 częściach.
1 część mógłbym już zakończyć,
2 część jest jeszcze w trakcie ,
3 część jest jeszcze w trakcie,
Proszę o pomoc czy mogę sporządzić protokół tylko do części 1 i zawrzeć umowę, natomiast , część 2 , 3 jeszcze trwa więc sporządze protokół do tych części w późniejszym czasie.
Proszę o pomoc w następującym zakresie: Prowadzę postępowanie przetargowe w 3 częściach. 1 część mógłbym już zakończyć, 2 część jest jeszcze w trakcie , 3 część jest jeszcze w trakcie, Proszę o pomoc czy mogę sporządzić protokół tylko do części 1 i zawrzeć umowę, natomiast , część 2 , 3 jeszcze trwa więc sporządze protokół do tych części w późniejszym czasie.
1
2017-04-06 11:18 0

W.

Walentyna .....

20

Umowę możesz zawrzeć niezależnie od protokołu.
Jeżeli prowadzisz postępowanie przetargowe w częściach to dla każdej z części protokół oddzielnie.
Jeżeli prowadzisz postępowanie z możliwością składania ofert częściowych to poczekałabym do zakończenia całego postępowania z tym protokołem i sporządziła jeden. Takie jest moje stanowisko w tej sprawie pozdrawiam:)
Umowę możesz zawrzeć niezależnie od protokołu. Jeżeli prowadzisz postępowanie przetargowe w częściach to dla każdej z części protokół oddzielnie. Jeżeli prowadzisz postępowanie z możliwością składania ofert częściowych to poczekałabym do zakończenia całego postępowania z tym protokołem i sporządziła jeden. Takie jest moje stanowisko w tej sprawie pozdrawiam:)
1
2017-04-06 11:59 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy