Forum

Powrót dokumenty dotyczące osób upoważnionych do składania oświadczeń woli

M.

Magdalena .....

4

Witam, Mam PN w którym nie złożono mi dokumentów że jedna z osób może podpisywać ofertę i wszystkie inne dokumenty w przetargu. W roku ubiegłym firma ta składała u nas tez ofertę i tam jest komplet dokumentów. Czy w związku z tym jeśli by napisali, że proszą abyśmy zrobili sobie kopię tamtych dokumentów gdyż są ważne to jest ok? i w jakiej formie powinni złożyć taką informację czy może to być mail/fax bo Zamawiający dopuścił komunikowanie się tą drogą
Witam, Mam PN w którym nie złożono mi dokumentów że jedna z osób może podpisywać ofertę i wszystkie inne dokumenty w przetargu. W roku ubiegłym firma ta składała u nas tez ofertę i tam jest komplet dokumentów. Czy w związku z tym jeśli by napisali, że proszą abyśmy zrobili sobie kopię tamtych dokumentów gdyż są ważne to jest ok? i w jakiej formie powinni złożyć taką informację czy może to być mail/fax bo Zamawiający dopuścił komunikowanie się tą drogą
1
2017-04-11 07:16 0

P.

Piotr .....

Fachowiec 512

Bardzo ogólnikowo i nieskładnie przedstawiony problem.
Jeżeli chodzi po prostu o pełnomocnictwo to nie zalicza się ono do dokumentów o których mowa w par. 10 rozporządzenia o dokumentach.
Bardzo ogólnikowo i nieskładnie przedstawiony problem. Jeżeli chodzi po prostu o pełnomocnictwo to nie zalicza się ono do dokumentów o których mowa w par. 10 rozporządzenia o dokumentach.
1
2017-04-11 21:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy