Forum

Powrót dokumenty dotyczące osób upoważnionych do składania oświadczeń woli

M.

Magdalena .....

4

Witam,
W PN ofertę podpisały dwie osoby funkcyjne.
Prawo do podpisywania przedmiotowych dokumentów dla jeden z nich daje wypis z KRS. Dla drugiej muszę posiadać uchwałę spółki i umowę o pracę. I teraz mam pytanie czy te dokumenty czyli umowa o pracę i uchwała spółki dla potwierdzenia, że odpowiednia osobą podpisała dokumenty muszę dostać w wersji papierowej czy mogę dostać w postaci maila, bo dopuściłam kontaktowanie elektroniczne. A jeżeli wezwać o te dokumenty to z art. 26 ust. 3 czy art. 26 ust.4?
Witam, W PN ofertę podpisały dwie osoby funkcyjne. Prawo do podpisywania przedmiotowych dokumentów dla jeden z nich daje wypis z KRS. Dla drugiej muszę posiadać uchwałę spółki i umowę o pracę. I teraz mam pytanie czy te dokumenty czyli umowa o pracę i uchwała spółki dla potwierdzenia, że odpowiednia osobą podpisała dokumenty muszę dostać w wersji papierowej czy mogę dostać w postaci maila, bo dopuściłam kontaktowanie elektroniczne. A jeżeli wezwać o te dokumenty to z art. 26 ust. 3 czy art. 26 ust.4?
1
2017-04-18 07:21 0

W.

Walentyna .....

20

Zdecydowanie w formie papierowej, kontakt elektroniczny może być ale na pewno służy do czegoś innego niż składanie dokumentów. art. 26 ust 3 "Jeżeli wykonawca ........ lub innych dokumentów niezbędnych do przeprowadzenia postępowania..."
Zdecydowanie w formie papierowej, kontakt elektroniczny może być ale na pewno służy do czegoś innego niż składanie dokumentów. art. 26 ust 3 "Jeżeli wykonawca ........ lub innych dokumentów niezbędnych do przeprowadzenia postępowania..."
1
2017-04-18 09:42 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy