Forum

Powrót otwarcie ofert

K.

Kinga .....

0

Witam
Mam taki problem. Dostała koperty z ofertami. Jedna z nich jest opisana tak jak wymagałam tego w SIWZ natomiast druga jest bez pieczątki Wykonawcy i coś tam na niej jest namazane że ciężko przeczytać. nie ma numeru postępowania tylko napisali że nie otwierać do 10 a w SIWZ mam że do 10:15. Co zrobić z taką ofertą?
Na szkoleniu mówiono że koperta nie jest częścią oferty. Normalnie ją potraktować jak inne? Pomóżcie proszę
Witam Mam taki problem. Dostała koperty z ofertami. Jedna z nich jest opisana tak jak wymagałam tego w SIWZ natomiast druga jest bez pieczątki Wykonawcy i coś tam na niej jest namazane że ciężko przeczytać. nie ma numeru postępowania tylko napisali że nie otwierać do 10 a w SIWZ mam że do 10:15. Co zrobić z taką ofertą? Na szkoleniu mówiono że koperta nie jest częścią oferty. Normalnie ją potraktować jak inne? Pomóżcie proszę
1
2017-04-27 09:10 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Oczywiście że potraktować normalnie, brak pieczęci to błąd formalny nie rzutujący na treść oferty.
Oczywiście że potraktować normalnie, brak pieczęci to błąd formalny nie rzutujący na treść oferty.
1
2017-04-27 09:21 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy