Forum

Powrót Małe postępowanie Kryteria

M.

Malwina .....

24

Witam serdecznie mam do czynienia z małym postępowaniem na przewozy autokarowe czy mogę jako kryterium zrobić 2 kryteria (cena 60 pkt) i drugie kryterium wyposażenie autokaru w zestaw multimedialny (40 pkt) Albo czy mogę 70 cena a zestaw multimedialny 30
Jeżeli biorę drugie kryterium to jak wykonawca ma mi to wykazać - oprócz druku oferty czy tez ma jakieś oświadczenie zamieścić?
Czy w małych postępowaniach nie stosuje się dwóch kryteriów?
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Witam serdecznie mam do czynienia z małym postępowaniem na przewozy autokarowe czy mogę jako kryterium zrobić 2 kryteria (cena 60 pkt) i drugie kryterium wyposażenie autokaru w zestaw multimedialny (40 pkt) Albo czy mogę 70 cena a zestaw multimedialny 30 Jeżeli biorę drugie kryterium to jak wykonawca ma mi to wykazać - oprócz druku oferty czy tez ma jakieś oświadczenie zamieścić? Czy w małych postępowaniach nie stosuje się dwóch kryteriów? Bardzo dziękuję za odpowiedź.
1
2017-05-04 08:11 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Ustawa nie przewiduje różnic między "małymi" i "dużymi" postępowaniami w zakresie kryteriów oceny ofert. Ja mam duże wątpliwości czy w usłudze przewozów autokarowych zasadnym drugim kryterium o wadze 40% jest wyposażenie autokaru w zestaw multimedialny.
Ustawa nie przewiduje różnic między "małymi" i "dużymi" postępowaniami w zakresie kryteriów oceny ofert. Ja mam duże wątpliwości czy w usłudze przewozów autokarowych zasadnym drugim kryterium o wadze 40% jest wyposażenie autokaru w zestaw multimedialny.
1
2017-05-04 09:04 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy