Forum

Powrót Ogłoszenie o zamówieniu BZP po 04.05.2017r - problem

A.

Adam .....

7

Witam,
Na stronie BZP w zakładce "nowe formularze" przygotowałem dzisiaj nowe ogłoszenie o zamówieniu, które zapisałem. Po ponownym wejściu w zakładkę "nowe formularze"-"ogłoszenie o zamówieniu"-"przerwane sesje" okazało się, ze ogłoszenie jest w systemie, ale bez nazwy, bez numery referencyjnego. Po skorzystaniu z opcji "edytuj" okazało się, ze moje ogłoszenie to kompletnie pusty formularz. Jedyną rzeczą, która jest wypełniona z całego ogłoszenia, które zrobiłem to kody dodatkowe CPV. Poza tym nic.
Czy ktoś ma podobne doświadczenia z nowym formularzem ogłoszenia o zamówieniu? A może u Was wszystko działa prawidłowo?
Witam, Na stronie BZP w zakładce "nowe formularze" przygotowałem dzisiaj nowe ogłoszenie o zamówieniu, które zapisałem. Po ponownym wejściu w zakładkę "nowe formularze"-"ogłoszenie o zamówieniu"-"przerwane sesje" okazało się, ze ogłoszenie jest w systemie, ale bez nazwy, bez numery referencyjnego. Po skorzystaniu z opcji "edytuj" okazało się, ze moje ogłoszenie to kompletnie pusty formularz. Jedyną rzeczą, która jest wypełniona z całego ogłoszenia, które zrobiłem to kody dodatkowe CPV. Poza tym nic. Czy ktoś ma podobne doświadczenia z nowym formularzem ogłoszenia o zamówieniu? A może u Was wszystko działa prawidłowo?
1
2017-05-05 07:30 0

M.

Monika .....

4

oto komunikat ze strony UZP:

Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że Urząd Zamówień Publicznych kontynuuje starania mające na celu usprawnienie działania formularzy ogłoszeń o zamówieniu, zamieszczanych w Biuletynie Zamówień Publicznych.

W związku z powyższym od dnia 4 maja 2017 na stronach Biuletynu Zamówień Publicznych, udostępnimy Państwu poprawiony formularz ogłoszenia o zamówieniu.Tym samym wszystkie dotychczas wypełnione i zapisane w przerwanej sesji ogłoszenia o zamówieniu ulegną wygaśnięciu.

Uprzejmie prosimy zatem, w miarę Państwa możliwości, o dokończenie i opublikowanie przed 4 maja br., ogłoszeń zapisanych w przerwanej sesji.

Informujemy również, że na stronie Biuletynu Zamówień Publicznych do czasu wdrożenia udoskonalonych formularzy wszystkich ogłoszeń, dostępne będą dwie przeglądarki:

nowa przeglądarka dla ogłoszeń o zamówieniu publikowanych od 4.05.2017 r.
dotychczasowa przeglądarka dla pozostałych ogłoszeń.
Za ewentualne niedogodności związane z powyższymi działaniami bardzo Państwa przepraszamy.
oto komunikat ze strony UZP: Szanowni Państwo, Uprzejmie informujemy, że Urząd Zamówień Publicznych kontynuuje starania mające na celu usprawnienie działania formularzy ogłoszeń o zamówieniu, zamieszczanych w Biuletynie Zamówień Publicznych. W związku z powyższym od dnia 4 maja 2017 na stronach Biuletynu Zamówień Publicznych, udostępnimy Państwu poprawiony formularz ogłoszenia o zamówieniu.Tym samym wszystkie dotychczas wypełnione i zapisane w przerwanej sesji ogłoszenia o zamówieniu ulegną wygaśnięciu. Uprzejmie prosimy zatem, w miarę Państwa możliwości, o dokończenie i opublikowanie przed 4 maja br., ogłoszeń zapisanych w przerwanej sesji. Informujemy również, że na stronie Biuletynu Zamówień Publicznych do czasu wdrożenia udoskonalonych formularzy wszystkich ogłoszeń, dostępne będą dwie przeglądarki: nowa przeglądarka dla ogłoszeń o zamówieniu publikowanych od 4.05.2017 r. dotychczasowa przeglądarka dla pozostałych ogłoszeń. Za ewentualne niedogodności związane z powyższymi działaniami bardzo Państwa przepraszamy.
1
2017-05-05 08:52 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy