Forum

Powrót Ogłoszenie unieważnienia na stronach urzędowych UE

K.

Kamil .....

0

Czy jest obowiązek zamieszczania ogłoszenia o unieważnieniu na stronach unijnych (jesli tak to gdzie? bo nie umię tego znaleźć). Chodzi o negocjacje z ogłoszeniem tuż po złożeniu Wniosków o dopuszczenie ale jeszcze przed wyznaczeniem daty składania ofert wstępnych.
Czy informując firmy trzeba podawać szczegółowe uzasadnienie czy tylko wystarczy odniesienie do konkretnego pkt ustawy ???
Czy jest obowiązek zamieszczania ogłoszenia o unieważnieniu na stronach unijnych (jesli tak to gdzie? bo nie umię tego znaleźć). Chodzi o negocjacje z ogłoszeniem tuż po złożeniu Wniosków o dopuszczenie ale jeszcze przed wyznaczeniem daty składania ofert wstępnych. Czy informując firmy trzeba podawać szczegółowe uzasadnienie czy tylko wystarczy odniesienie do konkretnego pkt ustawy ???
1
2017-05-11 09:07 0

NA.

Natalia A. .....

41

ja wysyłam, opcję masz w druku ogłoszenia o udzieleniu zamówienia, czy obowiązek - to dyskusyjne, ogłoszenia unijne mają jeszcze to do siebie że jak nie będzie info zwrotnego co z postepowaniem to cały czas będziesz otrzymywał powiadomienia , że do dnia dzisiejszego nie otrzymano ogłoszenia....
ja wysyłam, opcję masz w druku ogłoszenia o udzieleniu zamówienia, czy obowiązek - to dyskusyjne, ogłoszenia unijne mają jeszcze to do siebie że jak nie będzie info zwrotnego co z postepowaniem to cały czas będziesz otrzymywał powiadomienia , że do dnia dzisiejszego nie otrzymano ogłoszenia....
1
2017-05-11 09:10 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy