Forum

Powrót ponowne wezwanie do zlożenia dokumentów

J.

Justyna .....

5

przetarg nieograniczony procedura zwykła, wezwałam do złożenia dokumentów: zus, US, wykaz robót, wykaz osób, polisa. Wykonawca dostarczył jedynie wykaz osób i wykaz robót, z tym, że wykaz osób jest błędny.

Na jakiej podstawie mogę wezwać wykonawcę do złożenia oraz poprawienia dokumentów. Czy wykaz osób, mogą poprawić?
przetarg nieograniczony procedura zwykła, wezwałam do złożenia dokumentów: zus, US, wykaz robót, wykaz osób, polisa. Wykonawca dostarczył jedynie wykaz osób i wykaz robót, z tym, że wykaz osób jest błędny. Na jakiej podstawie mogę wezwać wykonawcę do złożenia oraz poprawienia dokumentów. Czy wykaz osób, mogą poprawić?
1
2017-05-29 07:36 0

M.

Marcin .....

Fachowiec 121

Poprawienie wykazu nic nie da, skoro wykonawca winien być wykluczony, ponieważ nie złożył pozostałych dokumentów (art. 24 ust. 1 pkt 12 Pzp).
Poprawienie wykazu nic nie da, skoro wykonawca winien być wykluczony, ponieważ nie złożył pozostałych dokumentów (art. 24 ust. 1 pkt 12 Pzp).
1
2017-05-29 08:05 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy