OPINIE PO SZKOLENIACH

Dziękujemy! Podczas szkoleń wystawiliście nam już 4 9 7 9 opinii.

WYBIERZ TRENERA:
Michalak Damian
  • Wszyscy trenerzy
  • Bajda Wioleta
  • Czaban Grzegorz
  • Czaban Jerzy
  • Czaban Łukasz
  • Czartoryska Małgorzata
  • Dylewski Jerzy
  • Frączek Monika
  • Gańcza Barbara
  • Głuchowska Adriana
  • Holka Iwona
  • Koba Dariusz
  • Kolek Antoni
  • Kowalczyk Ewaryst
  • Kraszczyńska Hanna
  • Lapierre Łucja
  • Leja Łukasz
  • Leszczyński Tomasz
  • Majewska Renata
  • Melon Marcin
  • Michalak Damian
  • Michałowska Magdalena
  • Osowski Janusz
  • Piątak Grzegorz
  • Rutkowska Dagmara
  • Rutkowski Michał
  • Sieradzka Aneta
  • Skubiszak-Kalinowska Irena
  • Szrajer Ingrid
  • Szulkowski Jarosław
  • Szumińska Hanna
  • Wiktorowska Ewa
  • Wińska-Rużewicz Katarzyna
  • Wojciechowski Piotr
  • Wysocki Jerzy
  • Żmijewska Anna
Damian Michalak
UMOWY W ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH - porównanie nowej ustawy Pzp i obecnie obowiązujących przepisów z uwzględnieniem specustawy COVID-19
Szkolenie było zorganizowane bardzo sprawnie, łatwy sposób logowania i dostępu. Odbiór dźwiękowy i wizualny bardzo dobrej jakości. Ekspert prowadzący szkolenie przygotowany, podsiadający wiedzę i doświadczenie w prezentowanym temacie umów. Przytaczał przykłady, z jakimi się spotkał. Odpowiadał na zadawane pytania. Temat przedstawiony pod kątem Zamawiających i Wykonawców, co jest przydatne obu stronom. Uważam, że przeprowadzanie szkoleń on-line w obecnym czasie to bardzo dobry pomysł i bezpieczna możliwość poszerzania wiedzy. Choć nie zastąpi to bezpośredniego kontaktu.
Karolina Iwańska - Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Poznaniu ONLINE 21.05.2020
Damian Michalak
UMOWY W ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH - porównanie nowej ustawy Pzp i obecnie obowiązujących przepisów z uwzględnieniem specustawy COVID-19
Poziom merytoryczny i sposób przekazania wiedzy przez Wykładowcę jest na bardzo wysokim, zrozumiałym poziomie. Szkolenie wzbogaciło mnie o solidną porcję wiedzy i w pełni spełniło moje oczekiwania. Z czystym sumieniem mogę je polecić.
Marcin Macias - Siltec Sp. z o.o. ONLINE 21.05.2020
Damian Michalak
UMOWY W ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH - porównanie nowej ustawy Pzp i obecnie obowiązujących przepisów z uwzględnieniem specustawy COVID-19
Szkolenie zorganizowane bardzo profesjonalnie, mimo drobnych kłopotów z transmisją głosu. Trener komunikatywny, z bardzo dobrą umiejętnością przekazywania syntetycznej wiedzy. Samo szkolenie on-line ma dwie strony. Z jednej - możliwość zdobywania wiedzy w obecnych czasach jest nie do przecenienia, szczególnie jeżeli uczymy się od najlepszych, z drugiej jednak stanowi niemałe wyzwanie, jeżeli szkolenie musimy łączyć jednocześnie z pracą. Ale tu ApexNet przychodzi nam z pomocą i otrzymujemy miesięczny dostęp do nagrania całego szkolenia. Szkolenia ApexNet, czy to on-line czy stacjonarne, polecam zawsze.
Sylwia Kalinowska - DGT Sp. z o.o. ONLINE 21.05.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców – złożenie oferty krok po kroku. ONLINE
Tematyka szkolenia ,,Nowe prawo zamówień publicznych dla wykonawców -złożenie oferty krok po kroku”. W związku z sytuacją w kraju szkolenie odbyło się metodą ,,on-line”. Szkolenie spełniło moje oczekiwania a kompetencje prowadzącego ,tematyka przekazana w interesujący sposób wraz z dogłębnymi omówieniami materiałów szkoleniowych i "życiowych” przypadków pozwala na merytoryczne i praktyczne przygotowanie się do nadchodzących zmian. W dobie obecnego kryzysu jak najbardziej polecam tę formę szkoleń prowadzonych przez firmę ApexNet.
Mariusz Karczewski - Agencja Ochrony Szabel Sp. z o.o. Koszalin Gdańsk 16.03.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców – złożenie oferty krok po kroku. ONLINE
W obecnej sytuacji epidemiologicznej forma szkoleń on-line jest jak najbardziej dobrym pomysłem. W życie od stycznia 2021 wejdzie całkiem nowe pzp. Zarówno Wykonawcy i Zamawiający muszą mieć dostęp do Państwa wiedzy eksperckiej.
Joanna Gdańsk 16.03.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców – złożenie oferty krok po kroku. ONLINE
Było to moje drugie szkolenie przeprowadzone przez firmę ApexNet i po raz drugi jestem bardzo zadowolona :) Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie, prowadzący chętnie i wyczerpująco odpowiadał na wszystkie zadawane pytania. Wiedza praktyczna, którą zdobyłam na szkoleniu z pewnością pozwoli mi na dalszy rozwój swojej kariery zawodowej w zamówieniach publicznych. Również forma szkolenia bardzo przypadła mi do gustu - szkolenie online jest bardzo wygodnym rozwiązaniem, pozwalającym na zdobywanie wiedzy bez wychodzenia z domu. Gorąco polecam szkolenia ApexNet! Osobiście na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy :)
Marta Pacocha - Kwidzyńskie Przedsiębiorstwo Robót Drogowo – Budowlanych „STRZELBUD” Sp. z o.o. Gdańsk 16.03.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców – złożenie oferty krok po kroku. ONLINE
Szkolenie on-line oceniam bardzo pozytywnie. Jest to opcja, w której dostrzegam dużo plusów (np. nie trzeba nigdzie dojeżdżać), chociaż oczywiście dużo lepsza jest tradycyjna formuła osobistego spotkania z prowadzącym i innymi uczestnikami. Trener bardzo przystępnie i wyczerpująco omówił wszystkie zagadnienia i odpowiadał na pytania uczestników.
Magdalena Krzykowska - Firma Budowlano-Drogowa MTM SA Gdańsk 16.03.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców – złożenie oferty krok po kroku. ONLINE
To było moje pierwsze szkolenie on-line. Początkowo byłam rozczarowana, że nie odbędzie się w „realu”, jednakże rozumiem Państwa decyzję o jego zdalnym przeprowadzeniu i jak najbardziej ją popieram w obecnych okolicznościach. Szkolenie oceniam pozytywnie. Prowadzący świetnie się spisał. W przystępny i ciekawy sposób przeprowadził nas przez niełatwy materiał. Przykłady „z życia” pomogły zrozumieć wiele kwestii i zdecydowanie uatrakcyjniły wykład. Mimo początkowych problemów technicznych i drobnych „zacięć” w trakcie, przekonałam się do szkoleń on-line. Na plus możliwość czatowania i zadawania pytań! Podsumowując jestem bardzo zadowolona z odbytego szkolenia. W obecnej sytuacji zdalne szkolenia to moim zdaniem jedyne i słuszne rozwiązanie. Myślę, że jeżeli ktoś chce zdobyć wiedzę, to nie ma różnicy, czy będzie w bezpośrednim, czy pośrednim kontakcie z prowadzącym. Dziękuję za możliwość udziału w szkoleniu i sprawną pomoc techniczną.
Paulina Borejko - Agencja Ochrony Szabel Sp. z o.o. Gdańsk 16.03.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców – złożenie oferty krok po kroku. ONLINE
Szkolenie prowadzone profesjonalnie i rzeczowo. Co do formy, wolę szkolenia na sali wykładowej, ale w obecnej sytuacji jest to najbezpieczniejsza forma uzyskania potrzebnej wiedzy.
Andrzej Szylar - PRZEDSIĘBIORSTWO REMONTOWO-USŁUGOWE MEGA-REM sp. z o.o Gdańsk 16.03.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Bardzo wysoki poziom kompetencji trenera, bardzo czytelny i jasny przekaz. Plusem szkolenia jest również nieduża grupa osób biorących udział w szkoleniu. Organizacja na dobrym poziomie.
Katarzyna Orlewicz - INŻBUD Sp. z o.o. Katowice 20.02.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Kompetencje i komunikatywność prowadzącego to najważniejsze elementy dobrego szkolenia i tu jest to gwarantowane.
Izabela Czarnecka - Softtutor Consulting Sp. z o.o. Sp. k. Katowice 20.02.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Treściwe, poparte praktyką.
Ewelina Kamińska-Twardela - Cus Csrg Cen-Rat Sp. z o. o. Katowice 20.02.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Idealnie merytorycznie, poparte wieloma przykładami szkolenie. Prowadzący w sposób kompetentny i jednocześnie zabawny wprowadził wszystkich w nowe prawo ZP.
Julia Sroka - ENERGOTERM Sp. z o.o. Katowice 20.02.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Szkolenie prowadzone w bardzo ciekawy sposób przez eksperta w tej dziedzinie.
Iwona Sych - Unia Bracka Sp. z o.o. Katowice 20.02.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Szkolenie bardzo interesujące i na temat. Nie ma zbędnych informacji "lania wody". Prowadzący szkolenie treściwie przekazywał informacje.
Kamila Fabrowska - Przedsiębiorstwo El12 Sp. z o.o Katowice 20.02.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Szkolenie prowadzone w sposób profesjonalny i rzeczowy. W pełni spełnił moje oczekiwania.
Przemysław Tyran - Cen-Rat Sp. z o.o. Katowice 20.02.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Szkolenie jak zawsze bardzo dobrze zorganizowane, wysokie kompetencje Eksperta na pewno skorzystam ponownie.
Anna Biała - ENERGOTERM Sp. z o.o. Katowice 20.02.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Konkretne, merytoryczne
Dominika Konieczny - Henry Kruse Sp. z o.o. Wrocław 23.01.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Jestem zadowolona ze szkolenia, prowadzone było w sposób profesjonalny. Prowadzący zachęcał do dyskusji, wszystkie punkty programowe zostały omówione.
Sabina Dutkowska - Henry Kruse Sp. z o.o. Wrocław 23.01.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Bardzo dobry poziom szkolenia. Zagadnienia merytoryczne poparte przykładami. Poruszenie kluczowych zagadnień związanych ze zmianą ustawy.
Agnieszka Roszak - VARIMED Sp. z o.o. Wrocław 23.01.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Bardzo dobre, przejrzyste, na plus czas na pytania
Ines Kunaszyk - ERBUD S.A. Wrocław 23.01.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Prowadzący bardzo łatwo "wciąga" grupę do dyskusji. Jest "wyposażony" w bogaty pakiet przykładów, pozwalający lepiej zrozumieć niejasne kwestie.
Katarzyna Letki - FIOR Sp. z o.o. Wrocław 23.01.2020
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Pasuje mi zawsze lokalizacja, terminy i przygotowanie specjalistów do tematu.
Małgorzata Miros-Jasita - Maco Pharma Polonia Sp. z o.o. Wrocław 23.01.2020
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Szkolenie bardzo merytoryczne. Szkolący mówi jasnym językiem, nie boi się zadawania pytań, współpracuje z grupą. Jestem zadowolona.
Anna Sienicka - Zakład Wodociągów Kanalizacji i Energetyki Cieplnej Sp. z o.o. Białystok 28.11.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Komunikatywny i bardzo dobry merytorycznie prowadzący. Poświęcał dużo czasu na tematy najbardziej interesujące słuchaczy. Szczegółowe rozpatrzenie konkretnego przykładowego przypadku. Wsłuchiwał się (prowadzący) w głosy i problemy słuchaczy.
Jacek Motybel - Nadleśnictwo Szczebra Białystok 28.11.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Wysoki poziom wiedzy prelegenta i duża komunikatywność.
Adam Piszczatowski - Białostockie Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie w Białymstoku Białystok 28.11.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Szkolenie w sposób spójny i logiczny nawiązywało do zmian, które mają wejść w życie w 2021r. Dobrym pomysłem było rozłożenie omawianej tematyki na 2 dni z uwagi na zakres ustawy.
Katarzyna Famuła - Areszt Śledczy w Częstochowie Katowice 19.11.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Szkolenie dobrze przygotowane i przeprowadzone. Pozwoliło mi na rozpoznanie nowych przepisów w zakresie Pzp.
Jarosław Łapeta - Gmina Mstów Katowice 19.11.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Bardzo istotna tematyka.Bardzo dobry pomysł poprzez porównanie zmian( starej u nowej ustawy). Ze względu na duży zakres, dobrze że szkolenie zostało zaplanowane na 2 dni.
Jarosław Opiłka - Areszt Śledczy w Częstochowie Katowice 19.11.2019
Damian Michalak
Nowe Prawo Zamówień Publicznych dla Wykonawców
Szkolenie spełniło moje oczekiwania. Trener bardzo kompetentny, w sposób przystępny przedstawia tematykę szkolenia.
Aleksandra Środa - INŻbud Sp z o.o. Sp. k Gdańsk 14.11.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia ApexNet, kompetencje prowadzącego są na wysokim poziomie. Dobre przygotowanie zarówno organizacyjne jak i merytoryczne. Przejrzyste materiały szkoleniowe i bardzo miła atmosfera.
Joanna Czapska - Sokołów SA Warszawa 06.11.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Bardzo wysokie kompetencje prowadzącego szkolenie.
Rafał Kowalski - AMLUX SP.Z.O.O Warszawa 06.11.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Szkolenie na bardzo wysokim poziomie. Doskonale przekazane informacje przez trenera - przejrzyście i zrozumiale
Katarzyna Kapczyńska - PUK Sp. z o.o. w Gryfinie Szczecin 29.10.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Temat szkolenia ciekawy, przekaz zadowalający, ciekawe dyskusje z trenerami
Dominika Doleżan - POL-DRÓG Drawsko Pomorskie SA Szczecin 29.10.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
GUT!
J. Majerski - UM Stargard Szczecin 29.10.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Ciekawy temat. Jasne, zrozumiałe porównanie obowiązujących i nowych przepisów ustawy Pzp. Przedstawiono najważniejsze kwestie dotyczące zmian.
Anna Pawłowska - PUK Sp. z o.o. w Gryfinie Szczecin 29.10.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Treści przekazywane w sposób przystępny, interesujący i wyczerpujący. Pozytywnie oceniam też interakcję trenera z osobami szkolonymi.
Mateusz Leśniak - Zakład Usług Komunalnych w Gryfkach Szczecin 29.10.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Szkolenie pod względem merytorycznym przeprowadzone bardzo dobrze oraz przystępnie, zarówno dla zamawiających jak i dla wykonawców. Dużym plusem były kompetencje oraz doświadczenie trenera.
Aleksandra Kapusta - PGW WP RZGW Szczecin Szczecin 29.10.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Szkolenie prowadzone profesjonalnie. Bogata wiedza i doświadczenie trenera, co pokazuje sposób przekazywania wiedzy opartej na "życiowych" przykładach.
Monika Koput - "Uzdrowisko Świnoujście" S.A. Szczecin 29.10.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Szkolenie kompletne, dobrze przygotowane, przekazał prowadzący kompleksowo całą tematykę szkolenia. Ocena pozytywna.
Sylwia Wysocka - PGW WP RZGW Szczecin Szczecin 29.10.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Trener posiada dużą wiedzę teoretyczną i praktyczną, co ma bardzo duże znaczenie dla szkolącego. Szkolenie godne polecenia.
Żaneta Sokołowska - Gmina Kołbaskowo Szczecin 29.10.2019
Damian Michalak
NOWA USTAWA PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH. Analiza porównawcza obecnych i nowych przepisów
Bardzo dobry wykładowca, duża wiedza i dobry kontakt z uczestnikami. Omawianie konkretnych przypadków, kompetentne i zaangażowane odpowiedzi na pytania. Tempo wykładu dostosowane do wiedzy uczestników.
Katarzyna Wołyńska-Tarnowska - Zachodniopomorski Urząd Wojewódzki Szczecin 29.10.2019
Damian Michalak
10 największych błędów wykonawców w zamówieniach publicznych. Jak się ich ustrzec i wygrać spór z zamawiającym
Bardzo profesjonalne, dobrze przygotowane szkolenie. Świetnie dobrana tematyka. Bardzo dobry kontakt prowadzącego z uczestnikami.
Anna Białas - P.S. Energoterm Sp. z o.o. Warszawa 22.10.2019
Damian Michalak
10 największych błędów wykonawców w zamówieniach publicznych. Jak się ich ustrzec i wygrać spór z zamawiającym
Bardzo dobrze dobrany program szkolenia. Prowadzący P. Damian Michalak bardzo kompetentny, rzeczowy, dobrze przygotowany do szkolenia. Zawsze chętnie udzielał odpowiedzi na pytania uczestników. Ciekawy sposób prowadzenia szkolenia. Szkolenie oceniam na ocenę celującą.
Agata Mucha - AWIMA SP. Jawna B. Wiśniewski Warszawa 22.10.2019
Damian Michalak
10 największych błędów wykonawców w zamówieniach publicznych. Jak się ich ustrzec i wygrać spór z zamawiającym
Szkolenie prowadzone profesjonalnie. Tematy omówione szczegółowo i wyczerpująco.
Aneta Sawicka - P.S. Energoterm Sp. z o.o. Warszawa 22.10.2019
Damian Michalak
10 największych błędów wykonawców w zamówieniach publicznych. Jak się ich ustrzec i wygrać spór z zamawiającym
Szkolenie przeprowadzone wzorowo. Trener z ogromnym zasobem wiedzy, szczegółowo wytłumaczył każde zagadnienie.
Julia Sroka - P.S. Energoterm Sp. z o.o. Warszawa 22.10.2019
Damian Michalak
10 największych błędów wykonawców w zamówieniach publicznych. Jak się ich ustrzec i wygrać spór z zamawiającym
Bardzo przydatne. Kompetentny wykładowca.
Sylwester Staszewski - Podkowa Sp. z o.o. Warszawa 22.10.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Przekazane treści bardzo przydatne podczas codziennej pracy w zamówieniach publicznych po stronie wykonawcy. Dużo informacji praktycznych, ciekawe orzecznictwo oraz bardzo jasny sposób prezentacji powodują, że będę to szkolenie polecać wszystkim wykonawcom.
Małgorzata Nowak-Bielińska - Farmacol Logistyka Sp. z o.o. Katowice 10.07.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Wyczerpująco przekazane informacje w ciekawy sposób.
Dominika Franica - MEDICOM Sp. z o.o. Katowice 10.07.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Profesjonalna wiedza wykładowcy pozwoliła rozwiać wątpliwości dotyczące zamówień publicznych.
Joanna Saternus - Remondis Tarnowskie Góry Sp. z o.o. Katowice 10.07.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Ciekawe szkolenie, zarówno o teorii jak i praktyce PZP. Omawiane tematy przedstawiono w dość jasny i ciekawy sposób, nawet dla osób, niemających zbyt dużego doświadczenia w zamówieniach publicznych.
Agnieszka Marek - Farmacol Logistyka Sp. z o.o. Katowice 10.07.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Bardzo ciekawe szkolenie, trener chętny do dyskusji. Pomogło rozwikłać problemy z zakresu zamówień publicznych.
Katarzyna Kuśnierz - Farmacol Logistyka Sp. z o.o. Katowice 10.07.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia, głównie ze względu na ogromną wiedzę trenera oraz sposób jej przekazu. Bardzo podobała mi się możliwość zadawania pytań oraz uzyskiwanie wyczerpujących odpowiedzi.
Karolina Katreniok-Szeliga - Farmacol Logistyka Sp. z o.o. Katowice 10.07.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Profesjonalnie przygotowany trener, praktyczne wskazówki. Przekazane informacje przydatne podczas udziału w postępowaniu przetargowym.
Ewelina Kamińska-Twardela - Centrum Usług Specjalistycznych Centralnej Stacji Ratownictwa Górniczego Cen-Rat Sp. z o. o. Katowice 10.07.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Szkolenie przeprowadzone w ciekawy, niemonotonny sposób. Teoria poparta praktycznymi przykładami. Jestem zadowolona z wyboru szkolenie i będę je rekomendować dalej.
Iwona Witkowska - Eopen Sp. z o.o Warszawa 26.06.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Szkolenie z pewnością przyda mi się w przyszłości. Dobrze, że nie jest omawiana wyłącznie teoria, a poparta jest praktycznymi przykładami.
Renata Smolińska - It4p S.A. Warszawa 26.06.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Jestem zadowolona ze szkolenia.
Diana Kowalik - XMED Sp. z o.o. Warszawa 26.06.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Szkolenie bardzo mi się podobało. Wykładowca, w niezwykle przystępny sposób, przekazał wiedzę. Duża liczba przykładów pomogła mi pojąć temat zajęć.
Ewa Danieluk - Wojewódzki Inspektorat Nadzoru Budowlanego w Kielcach Warszawa 26.06.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Kompetentny wykładowca, bardzo dobrze przekazana wiedza.
Marta Bławat - ALSTAL Grupa Budowlana sp. z o.o. sp. k. Warszawa 26.06.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Świetne szkolenie pod względem merytorycznym. Dużo przykładów z życia. Jak na osobę początkującą, jestem bardzo zadowolona ze zdobytej wiedzy.
Małgorzata Ledwoń - Terumo BCT Polska Warszawa 26.06.2019
Damian Michalak
UDZIELANIE ZAMÓWIEŃ W DZIAŁALNOŚCI BADAWCZO-ROZWOJOWEJ
Szkolenie obejmujące tematykę związaną z zakresem wykonywanej przeze mnie pracy. Teoria poparta dużą liczba przykładów. Prowadzący wychodzący na przeciw pytaniom uczestników, bardzo komunikatywny.
Anetta Kurc - Centrum Obsługi Przedsiębiorcy Łódź 25.06.2019
Damian Michalak
UDZIELANIE ZAMÓWIEŃ W DZIAŁALNOŚCI BADAWCZO-ROZWOJOWEJ
Trener z dużą wiedzą, otwarty na pytania. Program adekwatny do potrzeb osób szkolonych.
Magdalena Tomczak - Centrum Obsługi Przedsiębiorcy Łódź 25.06.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Osoba prowadząca szkolenie bardzo kompetentna, posiadająca dużą wiedzę i doświadczenie. Przełożenie przepisów na praktykę, omówienie pojawiających się problemów oraz rozwianie wątpliwości. Otwarta forma szkolenia - dyskusje. Przyjemna atmosfera oraz warunki szkolenia.
Anna Orłowska - Maco Pharma Polonia Sp. z o.o. Wrocław 30.05.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Bardzo dobre, merytoryczne szkolenie. Prowadzący doskonale przygotowany, informacje, które uzyskałam, jak zawsze, mogę wykorzystać w praktyce.
Gabriela Pręgowska - Euroimmun Polska Sp. z o.o. Wrocław 30.05.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Szkolenie ciekawe, poruszone najważniejsze zagadnienia. Wiedza usystematyzowana, poruszająca sporne kwestie. Prowadzący otwarty na pytania. Dobra atmosfera do dyskusji.
Anna Bundziów - Przedsiębiorstwo Budownictwa Drogowego Sp. z o.o. Wrocław 30.05.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Szkolenie odbyło się w przyjemnej atmosferze, przede wszystkim, nie w formie wykładu, lecz wytłumaczeniem oraz dyskusją na temat istatnych zagadnień, życiowych problemów związanych ze szkoleniem.
Marzena Waszkowiak - Przedsiębiorstwo Budownictwa Drogowego Sp. z o.o. Wrocław 30.05.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Szkolenie bardzo dobrze prowadzone, tematyka ciekawa. Wiele nietypowych przypadków i ich wyjaśnienie. Pomoc w działaniach.
Aleksandra Jankowska - Tespol Sp. z o.o. Wrocław 30.05.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Bardzo dobre szkolenie, odpowiada za wiele wątpliwości.
Anna Mrózek - Tespol Sp. z o.o. Wrocław 30.05.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Szkolenie bardzo wartościowe, spełniło moje oczekiwania. Podobała mi się forma szkolenia - dyskusja i przykłady praktyczne.
Marzena Koryś - Euroimmun Polska Sp. z o.o. Wrocław 30.05.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych w praktyce okiem wykonawcy – największe kontrowersje, wątpliwości interpretacyjne i niejasności
Szkolenie, jak zawsze, na wysokim poziomie. Konkretne, ciekawe przykłady "z życia", dyskusje z trenerem. Wyżywienie na duży plus. Hotel i sala konferencyjna na duży plus.
Marta Nomirska - Ragen Sp. z o.o. Wrocław 30.05.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Szkolenie merytoryczne, dynamiczne.Interakcje z prowadzącym, opieka asystentki szkoleń na najwyższym poziomie.
Emilia Grochowska - Lubawa SA Warszawa 25.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Szkolenie skierowane w 100% Wykonawcom. Trener Damian Michalak w dokładny i sprecyzowany sposób tłumaczył cały proces składania dokumentacji przetargowej. Szkolenie wyczerpało tematykę.
Karolina Bagieńska - Aquarius Sp z o o Warszawa 25.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Szkolenie tematycznie jest bardzo dobrze osadzone w tematyce dzisiejszych czasów. Idealnie rozwiązuje wątpliwości związane z procesem oferowania w oparciu o ciągle zmieniające się przepisy prawa. Zajęcia prowadzone przez praktyka dają dawkę wiedzy osadzoną w życiu codziennym, a nie tylko na kartkach książki czy poradnika.
Artur Kowalczyk - Pil Aquarius Sp z o o Sp.k. Warszawa 25.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Bardzo ciekawe szkolenie, omawiane case'y i przypadki z życia wzięte. Super prowadzący, super organizacja, dużo praktycznej wiedzy, dużo się dowiedziałam. Polecam.
Anna Popa - Volcano Europe Warszawa 25.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Pan Damian jest osobą bardzo merytoryczną. ciekawie podchodzi do życia. Jeśli chodzi o lunch - bez zastrzeżeń. Pani Krystyna Organizatorka - rewelacja! Bardzo pozytywna, uśmiechnięta osoba, bez wątpienia jest dużym atutem w ApexNet.
B. Fedko Warszawa 25.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Szkolenie jest dobre, przekazano pełne informacje jakie chciało się uzyskać. Trener komunikatywny i odpowiadał na zadawane pytania.
Aleksandra Podemska-Żak - DROGBUD PRD Sp. z o.o. Poznań 16.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Bardzo wyczerpujące szkolenie bazujące na najważniejszych aspektach prawnych obowiązujących w zam. publicznych i doświadczeniu trenera.
Marta Zjawih - Biotronik Polska Sp. z o.o. Poznań 16.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Szkolenie dobrze poprowadzone, ciekawe, przydatne informacje, uczciwość zadawania pytań i dyskusji.
Anna Preuss - Biotronik Polska Sp. z o.o. Poznań 16.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Prowadzący bardzo merytoryczny, ciekawy sposób prowadzenia szkolenie (kontakt z prowadzącym na zasadzie pytanie - odpowiedź)
Iwona Szewczyk - SUEZ zachód Poznań 16.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Szkolenie przeprowadzone merytorycznie. Bardzo dobrze. Bardzo dobra komunikatywność i kompetencje trenera. Polecam
Marzena Urbaniak - Aesculap Chifa Sp. z o.o. Poznań 16.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Uważam, że szkolenie było dobrze przygotowane pod względem merytorycznym, dotyczyło interesujących kwestii. Dzięki niemu uporządkowałam swoją wiedzę z zakresu elektronizacji zamówień i wyjaśniłam pojawiające się wątpliwości. Szkolenie przebiegało też w przyjaznej atmosferze, która sprzyjała dyskusji.
Julia Jabłońska - Aesculap Chifa Sp. z o.o. Poznań 16.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Szkolenie przeprowadzono rzetelnie i ciekawie, w sposób profesjonalny i zrozumiały. Polecam!
Ilona Grynia - B. Braun Avitum Poland Sp. z o.o. Poznań 16.04.2019
Damian Michalak
Wyzwania dla wykonawców po elektronizacji zamówień publicznych. Praktyczny warsztat na wszystkich rodzajach platform
Szkolenie przeprowadzone rzetelnie, w sposób profesjonalny i zrozumiały :)
Natalia Pawlik - B. Braun Avitum Poland Sp. z o.o. Poznań 16.04.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Program szkolenia omówiony na konkretnych przykładach. WIedza trenera - zarówno teoretyczna jak i praktyczna, imponująca. Poziom szkolenia dostosowany do grupy, a kolejność omawianych zagadnień elastyczna na sugestie.
Patrycja Górak - Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe RAJBUD Sp. z o.o. Warszawa 11.03.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Szkolenie było ciekawe, poruszało wiele istotnych tematów, przeprowadzone zostało w profesjonalny sposób.
Piotr Wojciechowski - Przedsiębiorstwo Robót Drogowych i Mostowych Sp. z o.o. Warszawa 11.03.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Szkolenie w prosty i klarowny sposób pokazuje, czym są zamówienia publiczne, jak z nimi pracować. Oparte na konkretnych przykładach. Gorąco polecam, szczególnie początkującym.
Tomasz Piotrowski - EKOCEL Sp. z o.o. Warszawa 11.03.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Szkolenie godne polecenia.
Agnieszka Murawska - ARLEN Spółka Akcyjna Warszawa 11.03.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Szkolenie szalenie intersujące. Trener posiada bardzo obszerą wiedzę, jest elestyczny w prowadzeniu szkolenia. Spotkanie odbyło się w swobodnej i komfortowej atmosferze.
Anna Ozgowicz - TORHAMER Sp. z o. o. Sp. k. Warszawa 11.03.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Szkolenie jak najbardziej przydatne. Pełen profesjonalizm prowadzącego oraz materiały szkoleniowe. Świetna rganizacja i odpowiednia liczba przerw. Podsumowując - trener to podstawa sukcesu.
Iwona Stelter - Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe RAJBUD Sp. z o.o. Warszawa 11.03.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych – najczęstsze błędy wykonawców w przetargach po elektronizacji
Bardzo dobra komunikatywność oraz kompetencje trenera.
Piotr Kamracki - MORIS Sp.z o.o. Katowice 05.03.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych – najczęstsze błędy wykonawców w przetargach po elektronizacji
Szkolenie prowadzone bardzo profesjonalnie. Prowadzący posiada szeroką wiedzę i doświadczenie. Sposób prowadzenia szkolenia przyjazny, nastawiony zarówno na teorię, ale przede wszystkim na praktykę.
Krystyna Gawlik - Alpa Consulting Krystyna Gawlik Katowice 05.03.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych – najczęstsze błędy wykonawców w przetargach po elektronizacji
Na szkoleniu poruszono bardzo ważne zagadnienia. Spore plusy za prowadzącego - podawanie praktycznych przykładów, wywoływanie dyskusji u słuchaczy, ciekawy i dowcipny sposób przekazywania wiedzy. Organizacja i zaplecze cateringowe na wysokim poziomie.
Katarzyna Kempka - Alpa Consulting Katowice 05.03.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych – najczęstsze błędy wykonawców w przetargach po elektronizacji
Szkolenie bardzo przydatne, dobrze sprawdzenie, ciekawe zagadnienia, miła atmosfera, możliwość luźnych dyskusji.
Sebastian Gawełczyk - Grupa KOK Sp. z o.o. Katowice 05.03.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Polecam szkolenia prowadzone przez firmę ApexNet.
Magda Wójcicka Lublin 26.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie pozwoliło mi poszerzyć moją wiedzę merytoryczną popartą przykładami i uwagami bezpośrednio z życia oraz problematyką z jaką borykają się oferenci na etapie składania ofert do postępowania z PZP.
Zbigniew Gierada - Elektromontaż - Lublin Sp.zo.o. Mikołajczak Lublin 26.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Kolejny raz jestem na bardzo dobrze przygotowanym szkoleniu dotyczącym PZP, przez ApexNet. Na pewno w przyszłości będę korzystać z ich szkoleń.
Jeżewska Nina - HOLSTERS HPE Polska Grzegorz Szymański Lublin 26.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie na wysokim poziomie, bardzo dobrze zorganizowane. Prowadzący posiada szeroką wiedzę i wysokie kompetencje.
Wierzchowska Aldona - Floreko Maciej Bojdziński Lublin 26.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Dowodem na pozytywne opinie jest liczne korzystanie z ApexNet przez naszą spółkę. Szkolenie jest wartościowe a prowadzący tylko to potwierdza. Nic bym nie zmieniał w formule szkolenia.
Grzegorz Szewczyk - Elektromontaż - Lublin Sp.zo.o. Mikołajczak Lublin 26.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie spełniło moje oczekiwania.
Aleksandra Stocko - Inżbud Sp z o o Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie zorientowane na doskonalenie umiejętności praktycznych. Prowadzący angażuje uwagę i jest otwarty na dyskusje. Teoria wykładów omawiana na knkretnych przykładach, poparta doświadczeniem prowadzącego.
Patrycja Góral - Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe RAJBUD Sp z o o Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Jestem zadowolony z przebiegu szkolenia, spełniło ono moje oczekiwania.
Łukasz Stak - Elwoz Budownictwo Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia. Przeprowadzone zostało w bardzo przystępnej formie. Sposób przekazania wiedzy był na wysokim poziomie. Podobały mi się również przytoczone liczne przykłady z życia.
Anna Ozgowicz - Torhamer Sp z o o Sp k Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Bardzo dobre, wyczerpujące w pełni temat szkolenie, profesjonalny prowadzący.
Lidia Kreft - Elwoz Budownictwo Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie przydatne, merytoryczne, trener posiadający dużą wiedzę i doświadczenie praktyczne, które umiejętnie przekazuje. Zakres szkolenia wyczerpujący. Dużym plusem jest mozliwość dyskusji, pytań, dzięki którym rozwiane są wszelkie wątpliwości.
Hanna Czajkowska - Zakład Techniki Medycznej w Bydgoszczy Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Rekomenduję szkolenie jako niezbędne w dobie nadchodzących zmian, a przede wszystkim trenera, pana Damiana Michalaka i jego profesjonalne przygotowanie.
Iwona Stelter - PUH Rajbud Sp z o o Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie przeprowadzone bardzo rzetelnie, prowadzący odpowiada na wszystkie pytania w sposób konkretny i zrozumiały.
Katarzyna Młyńska - Torhamer Sp z o o Sp k Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie zorganizowane profesjonalnie. Prowadzący przeprowadził szkolenie w bardzo przejrzysty sposób. Wszystkie aspekty tematyki szkolenia zostały wyczerpująco przekazane.
Maciej Hinc - Elwoz Budownictwo Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
dużo wiedzy, bardzo jasno podanej, polecam :)
Agnieszka Piękniewska - Meden-Jumed Sp z o o Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Uważam, że szkolenie porusza ważne tematy. Dowiedziałam się kilku nowych rzeczy. Podoba mi się sposób przedstawienie kawesti. Profesjonalnie i fachowo.
Patrycja Lila - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "WOD-KAN-GRZENKOWICZ" Sp. z o.o. Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie bardzo przydatne, można dowiedzieć się jak rozwiązać problemy z zakresu stosowania przepisów UZP w życie.
Krystyna Dobierska - Agencja E-Art Krystyna Dobierska Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Polecam szkolenie. Trener w zrozumiały sposób wyjaśnia wszelkie kwestie. Często wraca do przedstawionych już zagadnień w celu ich przypomnienia i szczegółowego zrozumienia.
Joanna Suszyńska - TORHAMER Sp. z o o Gdańsk 06.02.2019
Damian Michalak
Złożenie oferty krok po kroku. Warsztat dla początkujących wykonawców
Doświadczony, profesjonalny i rzeczowy Trener, który doskonale wyjaśnia zawiłości procedur zamówień publicznych, zarówno osobom początkującym, jak i zaawansowanym w tematyce. Lokalizacja oraz obsługa również na najwyższym poziomie.
Małgorzata Jancia - Thermo Fisher Scientific Warszawa 15.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Bardzo dziękuję za super szkolenie. Jeśli mam być szczera, to było najlepsze szkolenie na jakim do tej pory byłam. Prowadzący, Pan Damian Michalak jest świetny. Wie o czy mówi, nie boi się "pytań/odpowiedzi" i ma ogromny dar do przekazywania wiedzy, aż chciało się tam być !! Z tego co było widać, zainteresowanie jak i potrzeba takich szkoleń jest ogromna a dwa dni spokojnie można podciągnąć do trzech. Proszę o częstsze organizowanie szkoleń dla Wykonawców w Krakowie.
Renata Typer - Krakowskie Zakłady Automatyki S.A. Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie przydatne, prowadzone bardzo profesjonalnie. Trener z ogromną wiedzą i kompetentny.
Monika Krzywonos - SB Complex Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie, w miłej atmosferze z możliwością swobodnego dialogu. Na wszelkie pytania można było uzyskać wyczerpującą odpowiedź, wysoka kultura prowadzącego.
Maria Orzechowska - "WANTA" Piotr Zębol Jordanów Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Profesjonalnie przeprowadzone szkolenie przez osobę kompetentną. Swobodny ton wypowiedzi oraz ogromna wiedza, zarówno teoretyczna, jak i praktyczna prezentowana w przystępny sposób.
Magdalena Szczęchal - Systemy Pomiarowe Sp z o o Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie godne polecenia, nie tylko dla handlowców, ale i również osób, które zajmują się zamawiającym po uzyskaniu zamówienia. Nie ma kwestii, jaka nie zostałaby wyjaśniona w sposób klarowny dla wszystkich uczestników.
Justyna Tosik - ZREW Transformatorzy SA Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Trener wykładowca z dużą wiedzą praktyczną umiejący przekazać ważne informacje, bardzo komunikatywny. Chętnie skorzystam z kolejnego szkolenia z tym trenerem - nowelizacja Pzp w Krakowie.
Ewa Niemczyk - RDM Śródmieście Kraków Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Bardzo wysoka ocena dla kompetencji trenera i jego sposobu przekazywania informacji. Dobór przykładów i umiejętność dyskusji zasługuje na uznanie. Wnioskuję o zorganizowanie większej ilości szkoleń z udziałem pana Damiana w Krakowie.
Marzanna Jamborska - RDM Śródmieście Kraków Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Bardzo dobre szkolenie, które polecam pracownikom na różnych szczeblach. Wiedza trenera ogromna. Bardzo dobra komunikatywność. Pełen profesjonalizm. Dużo przydatnych i ciekawych informacji. szkolenie oceniam wysoko, zajęcia bardzo przydatne.
Anna Korzonek - PSO Maskpol SA Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Pan trener przedstawił zagadnienia szkolenia w sposób bardzo ciekawy i tłumaczył trudne rzeczy w taki sposób, że są one teraz łatwe do zapamiętania. Przykłady z praktyki świetnie obrazują przepisy i sprawiają, że ich przytoczenie czyni szkolenie ciekawszym. W przyszłości chętnie skorzystałbym ze szkoleń prowadzonych przez pana Michalaka. Posiada on talent, wiedze i jest kompetentny, ma świetny kontakt z uczestnikami. Szkolenie usystematyzowało moją wiedzę z nowej tematyki i pozwoliło na wyjaśnienie wątpliwości.
Rafał Koziol - ECTEST Systems Sp z o o Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie bardzo dobre, merytorycznie kompletne, wyczerpujące temat. Prowadzący posiada szeroką wiedzę teoretyczną i praktyczną oraz ciekawie ją przekazuje.
Katarzyna Wasilewska - Unitech Surgical Sp z o o Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Bardzo dobry wykładowca z wieloletnim doświadczeniem, prowadzi zajęcia zgodnie z planem, wszystko podaje na przykładach, ale w oparciu o przepisy KC.
Atyna Rotarska - Krakowskie Zakłady Automatyki SA Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Profesjonalnie przeprowadzone szkolenie prowadzone przez kompetentną osobę. Odpowiedzi udzielone na wszystkie wątpliwości.
Jakub Pilch - Hymon Energy Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie zostało bardzo dobrze zorganizowane. Trener jak i tematyka szkolenia profesjonalne dobrana.Dużym plusem jest to, że uczestnik szkolenia może swobodnie zadawać pytania, na które otrzyma odpowiedzi.
Joanna Kubacka - Dyrektor ds. Sprzedaży i ZP Kraków 09.01.2019
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Bardzo wysoko kompetencyjne przygotowany prowadzący, który dysponuje wiedzą i praktyką w zawodzie i zakresie tematycznym.
Piotr Lasko - DEKON-BAU Sp. z o.o. Wrocław 13.12.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Bardzo merytoryczne, pomocne, profesjonalnie przygotowane szkolenie.
Małgorzata Miros-Jasita - Marco Pharma Polonia Wrocław 13.12.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie perfekcyjne, trener profesjonalista, przekazujący wiedzę popartą praktyką, doświadczeniem.
Eurydyka Kąkol - Przedsiębiorstwo Robót Drogowo-Mostowych Sp. z o.o. Wrocław 13.12.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie o wysokim poziomie merytorycznym. Trener poruszył bardzo istotne kwestie z zapisów ustawy PZP oraz aktów wykonawczych z punktu widzenia wykonawcy w świetle najnowszych zmian związanych z elektronizacją zamówień publicznych, prawem udzielania zamówień publicznych.
Adam Meela - Przedsiębiorstwo Robót Drogowo-Mostowych Sp. z o.o. Wrocław 13.12.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie. Bardzo przydatne materiały szkoleniowe. Szkoleniowiec posiada szeroką wiedzę, zachęcił uczestników do zadawania pytań oraz dyskusji.
Izabela Hnatiuk - Wojskowe Zakłady Łączności nr 2 S.A. Wrocław 13.12.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Profesjonalne podejście prowadzącego. Zajęcia prowadzone w sposób praktyczny.
Olga Plata - PK Systemy Azotowe Wrocław 13.12.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Bardzo wykwalifikowany wykładowcza. Szkolenie bogate w praktyczne przykłady.
Agnieszka Pleszczyńska - Sudeckie Przedsiębiorstwo Robót Drogowych Sp. z o.o. Wrocław 13.12.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Bardzo interesujące i efktywne szkolenie.
Jarosław Żak - Miko-Tech Sp. z o. o. Wrocław 13.12.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie zorganizowane profesjonalnie. Prowadzący przygotowany w stopniu dostosowanym. Wszystkie wątpliwości, które miałem, związane z tematyką szkolenia, zostały rozwiązane.
Przemysław Mazur - DEKON-BAU Sp. z o.o. Wrocław 13.12.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
W mojej opinii szkolenie prowadzone było bardzo rzeczowo. Pierwsze szkolenie dla "Wykonawców", które moim zdaniem są mocno pomijane w ofertach szkoleniowych. Szkolenie pozwoliło zapoznać się z opiniami innych Wykonawców, wymienić się doświadczeniem. Rozwiało wiele wątpliwości.
Paweł Czerkowski - DIEHL METERING Sp z o o Katowice 29.10.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie zostało przeprowadzone w sposób profesjonalny, a jednocześnie przyjazny, w miłej atmosferze. Wiedza przekazana podczas szkolenia niewątpliwie przyda się w praktyce w praktyce. Prowadzący znakomicie an gazujący uwagę, łączył własne doświadczenia i praktykę biznesową z przekazaną treścią merytoryczną.
Mariola Król - PTHU "Bielaszka" Katowice 29.10.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie bardzo dobrze prowadzone. Prowadzący otwarty na wszelkie wnioski i pytania.Polecam.
Jolanta Golczewska - EMTEC Katowice 29.10.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szeroki i ciekawy zakres szkolenia, komunikatywny prowadzący, ciekawa forma wzbogacona dyskusją.
Agnieszka Szewczyk - EMTEL Śliwa sp.k. Katowice 29.10.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Szkolenie rzeczowe i poparte przykładami.
Ewelina Kamińska-Twardela - CEN_RAT Sp z o o Katowice 29.10.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Tematykę szkolenia prowadzą osoby bardzo komunikatywne, umożliwiające zdobycie wiedzy w sposób bardzo przydatny.
Ewa Krakowiak - STRABAG Infrastruktura Południe Katowice 29.10.2018
Damian Michalak
Elektronizacja zamówień publicznych. Prawidłowe i skuteczne złożenie oferty przez wykonawcę po 18.10.2018r.
Temat wyczerpujący, dotyczący informacji z zakresu Pzp.
Sebastian Gawroński - STRABAG Infrastruktura Południe Katowice 29.10.2018
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Szkolenie było prowadzone w sposób profesjonalny, trener bazował na praktyce.
Weronika Borowiecka - MOPR w Zabrzu Kraków 12.12.2017
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Fachowe podejście do omawianego tematu, nie tylko „sucha” teoria, ale poparta wiedzą i doświadczeniem w praktyce. Dużo anegdot i doświadczenia życiowego.
Estera Mocała-Strojek - Krakowskie Zakłady Automatyki Kraków 12.12.2017
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Bardzo dobrze przygotowane szkolenie, wykładowca ciekawie przedstawia zagadnienia, podaje przykłady z praktyki i biegle porusza się w tematyce ZP.
Daria Białek - GIG Kraków 12.12.2017
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Szkolenie bardzo wyczerpujące pod względem merytorycznym, dużo kazusów obrazujących zawiłość problemów związanych z zapisami w umowach.
Teresa Sikorska - Politechnika Krakowska Kraków 12.12.2017
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Bardzo dobry wykładowca z dużą wiedzą merytoryczną popartą przykładami z praktyki.
Atyna Rotarska - Krakowskie Zakłady Automatyki Kraków 12.12.2017
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Trener prowadził szkolenie w sposób zrozumiały. Zadaje pytanie a grupa odpowiada rozwiązując wspólnie wątpliwości, jakie nas nurtują w ZP.
Agata Borys - OPS Dzielnicy Włochy m. st. Warszawy Warszawa 11.12.2017
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Szkolenie prowadzone bardzo płynnie, ciekawie, z wątkami pobocznymi, przywoływano wiele przykładów „z życia”. Prowadzący posiada dużą wiedzę, szczegółową i ogólną o PZP.
Ewa Pakoca - Merc Sp. z o.o. Warszawa 11.12.2017
Damian Michalak
9 najczęstszych pytań o przetarg po nowelizacji. Warsztaty dla Wykonawców
Szkolenie profesjonalne, prowadzący przygotowany do prezentacji i odpowiedzi na pytania uczestników. Materiały przydatne i skompresowane w najważniejsze punkty.
Iwona Rymuszka - Ever Cleaning Sp z o.o. Warszawa 28.11.2017
Damian Michalak
9 najczęstszych pytań o przetarg po nowelizacji. Warsztaty dla Wykonawców
Szkolenie oceniam bardzo pozytywnie, trener jest profesjonalista i posiada dużą wiedzę. Szkolenie pomogło usystematyzować wiedzę i ustawy PZP.
Grzegorz Szafrański - Ever Cleaning Sp z o.o. Warszawa 28.11.2017
Damian Michalak
9 najczęstszych pytań o przetarg po nowelizacji. Warsztaty dla Wykonawców
Profesjonalne, komunikatywnie prowadzone , ciekawe i oparte na przykładach z życia wziętych.
Michał Nowak - Ever Cleaning Sp z o.o. Warszawa 28.11.2017
Damian Michalak
Zamówienia publiczne finansowane z funduszy unijnych
Bardzo dobre kompetencje prowadzącego.
Krystyna Wetulani - PWSZ w Legnicy Warszawa 19.10.2017
Damian Michalak
Zamówienia publiczne finansowane z funduszy unijnych
Bardzo dobry trener, posiadający odpowiednie kwalifikacje i doświadczenie w tematyce PZP oraz umiejętność elastycznego prowadzenia zajęć, czego brakuje niestety wielu trenerom.
Norbert Pruszanowski - Związek Rzemiosła Polskiego Warszawa 19.10.2017
Damian Michalak
Zamówienia publiczne finansowane z funduszy unijnych
Bardzo dobre szkolenie, ciekawe przykłady i wskazówki. Różne punkty widzenia. Bardzo dobry i przejrzysty sposób prezentacji. Pełen profesjonalizm prowadzącego.
Andrzej Stępnikowski - Związek Rzemiosła Polskiego Warszawa 19.10.2017
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Bardzo dobre szkolenie.
Stanisław Cisek - Remondis Warszawa 14.09.2017
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Temat ciekawy a materiały czytelne i pomocne. Trener wykazał się wysoka znajomością wiedzy, jest kompetentny i komunikatywny. W przejrzysty i ciekawy sposób prowadził wykład i przekazał wiedzę.
Monika Rucińska - ZGN Śródmieście Warszawa 14.09.2017
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Szkolenie w 100% przekazujące potrzebną wiedzę w umowach w Pzp oraz ogromna wiedza przez prowadzące w całej ustawie Pzp. Bardzo chętnie wezmę udział w szkoleniu z tym trenerem w innym panelu tematycznym w zakresie Pzp. Bardzo dziękuję.
Marzena Kosicka - ARCADIS Sp. z o.o. Warszawa 02.06.2017
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Szkolenie przeprowadzone sprawnie, trzymanie się harmonogramu szkolenia przez prowadzącego. Prowadzący dysponuje wiedzą nie tylko suchą teorią, ale case study.
Małgorzata Dratwa - KAPSCH TELEMATIC SERVICES Sp. z o.o. Warszawa 02.06.2017
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Szkolenie PN- umowy po nowelizacji 2016 było bardzo interesujące ze względu na swoją tematykę oraz przydatność w praktyce. Szkolący w sposób profesjonalny i przejrzysty prezentował problematykę związaną z tematem szkolenia. Gorąco polecam zarówno przedmiot szkolenia jak i prowadzącego.
Jolanta Jaroszewicz - Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Włochy m.st. Warszawy Warszawa 07.12.2016
Damian Michalak
Umowy po nowelizacji 2016
Szkolenie bardzo ciekawe, a osoba je prowadząca udziela wszelkich wyjaśnień na pytania słuchaczy, przytaczający ciekawe przykłady.
Tadeusz Kozłowski - Centralny Zarząd Służby Więziennej Warszawa 28.09.2016
Damian Michalak
Zamówienia in-house. Jak i kiedy stosować tryb in-house na bazie przepisów po nowelizacji 2016.
Wybitny trener o bardzo szerokiej wiedzy i doświadczeniu. Trudny temat przedstawiony w jakże przejrzysty i przystępny sposób. Godne polecenia.
Anna Nyrek - Koczkodaj - Gmina Milanówek Warszawa 15.09.2016
Damian Michalak
Zamówienia in-house. Jak i kiedy stosować tryb in-house na bazie przepisów po nowelizacji 2016.
Wybitny trener z dużą wiedzą, szkolenie bardzo przydatne do stosowania w praktyce zamówienia In-house.
Jadwiga Miernik - Miejski Zarząd Dróg w Kielcach Warszawa 15.09.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Niezwykle ciekawe i przydatne szkolenie, które można wykorzystać w praktyce zawodowej przy obsłudze prawnej Zamawiających. Szkolenie na bardzo wysokim poziomie merytorycznym. Możliwość zadawania pytań na które prowadzący znał odpowiedzi. Polecam.
Łukasz Piątkowski - JW. 4724 Warszawa 12.05.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolenie prowadzone w sposób profesjonalny i przede wszystkim otwarty na opinie/pytania uczestników szkolenia. Polecam szkolenia prowadzone przez P. Damiana Michalaka.
Anna Rogalińska - UG Kleszczów Warszawa 14.03.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolenie przydatne dla osób, które na co dzień zajmują się PZP. W moim przypadku (zajmuje się funduszami UE) niekoniecznie w pełni wykorzystam zdobytą wiedzę.
Mateusz Minkiewicz - UM Koszalin Warszawa 14.03.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolenie bardzo przydatne dla osób, które na co dzień zajmują się tematyką zamówień publicznych. Warto skorzystać.
Łukasz Banach - Urząd Miasta Koszalin Warszawa 14.03.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolenie bardzo ciekawe. Trener przekazuje wiedzę, która jest niezbędna w czasie opracowywania wzoru umowy. Szkolenie jest poparte wieloma ciekawymi spostrzeżeniami. Podobają mi się przykłady i ich omawianie.
Henryk Tarkowski - 1. Baza Lotnictwa Transportowego – Warszawa Warszawa 14.03.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Trener odznacza się szeroką wiedzą, doświadczeniem i umiejętnościami rzetelnego przekazywania informacji, chętnie odpowiada na pytania i stara się nawiązać dobry kontakt z grupą. Materiały szkoleniowe zostały starannie przygotowane. Dobra obsługa cateringowa i dogodne miejsce szkolenia.
Izabella Woźniak - CITD Warszawa 14.03.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Profesjonalny trener, bardzo dostępnie omówiona tematyka k.c. w zamówieniach publicznych. Polecam serdecznie.
Aneta Jaskóbka - WKD Sp. z o.o. Warszawa 19.01.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolenie prowadzone profesjonalnie.
Jerzy Rezler - ZIOTP Warszawa 19.01.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Fachowo prowadzono, godne polecenia.
Anna Skok - ZIOTP Warszawa 19.01.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolenie godne polecenia
Sylwia Staszewska - ZIOTP Warszawa 19.01.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Dobry ekspert. Duża wiedza. Mnóstwo przykładów. Szybka reakcja na niekiedy trudne pytania uczestników. Zdecydowanie polecam.
Aleksandra Ściborska - Biuro Ochrony Rządu Warszawa 19.01.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Wykładowca kompetentny, komunikatywny, przydatność zdobytej wiedzy na poziomie bardzo dobrym. Materiały oceniam na średnim poziomie- ustawa w formie B5 (-) wraz z rozporządzeniem (-). Bardzo polecam.
Ilona Niewęgłowska - CIOP PIB Warszawa 19.01.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Dzięki uczestnictwu w szkoleniu „Prawo cywilne w zamówieniach publicznych” poznałam odpowiedzi na parę nurtujących mnie pytań oraz uzupełniałam wiedzę praktyczną w kwestii stosowania zapisów kodeksu cywilnego przy zamówieniach publicznych.
Agnieszka Gach - Biuro Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych Warszawa 19.01.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić szkolenia realizowane przez firmę APEXnet. Kompletni eksperci posiadający szeroką wiedzę z danej dziedziny, potrafiący przekazać ją uczestnikom w sposób przystępny, operujący kompetentnymi przykładami z życia.
Beata Górecka - Urząd Miejski w Koszalinie Warszawa 19.01.2016
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolenie prowadzone w sposób rzetelny, podparte praktycznymi przykładami ułatwiającymi przyswajanie zdobytej wiedzy.
Jakub Duczmal - Urząd Miejski w Koszalinie Warszawa 19.01.2016
Damian Michalak
SIWZ – warsztat z prawnikiem.Trudne przypadki.
Szkolenie zostało przeprowadzone bardzo dobrze. Osoba prowadząca potrafiła odpowiedzieć na większość pytań i rozwiać wątpliwości.
Marcin Suski - 31 WOG Warszawa 23.11.2015
Damian Michalak
SIWZ – warsztat z prawnikiem.Trudne przypadki.
Wiedza, doświadczenie oraz umiejętność przekazania wiedzy innym, jednym słowem na 5.
Aneta Olkowicz - 31 WOG Zgierz Warszawa 23.11.2015
Damian Michalak
SIWZ – warsztat z prawnikiem.Trudne przypadki.
Szkolenie spełniło moje oczekiwania. Jestem pewien, iż zdobyta wiedza z zakresu zmian w prawie zamówień publicznych, pozwoli mi skutecznie realizować zadania inwestycyjne, wdrażane w instytucji, w której jestem zatrudniony.
Michał Naglewski - Urząd do Spraw Cudzoziemców Warszawa 23.11.2015
Damian Michalak
SIWZ – warsztat z prawnikiem.Trudne przypadki.
Szkolenie przydatne i odpowiadające oczekiwaniom. Jednak duży zakres materiału mógłby być podzielony na mniejsze działy.
Adam Ciesielski - 31 WOG Zgierz Warszawa 23.11.2015
Damian Michalak
SIWZ – warsztat z prawnikiem.Trudne przypadki.
Dużo ciekawych tematów, a zbyt mało czasu na ich rozwinięcie.
Ewa Marek - Wojskowa Akademia Techniczna Warszawa 23.11.2015
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolenie prowadzone przez kompetentną osobę, która przekazała mi przydatną wiedzę (która) ma praktyczne zastosowanie w codziennych obowiązkach wykonywanych na zajmowanym przeze mnie stanowisku.
Małgorzata Zychowicz - Zarząd Mienia m. st. Warszawy Warszawa 22.10.2015
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Przesympatyczny i kompetentny ekspert- szczegółowo omawia kwestie, zna odpowiedzi na wszystkie pytania. Do tego prowadzi szkolenie w bardzo ciekawy i dowcipny sposób- nikt nie przysypia J, dużo dyskusji. Bardzo dobre szkolenie, dziękuję.
Dorota Wisła - Medtronic Poland sp. z o.o. Warszawa 22.10.2015
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolenie bardzo dobre, wiadomości przekazywane są w sposób zrozumiały i sprawny. Zakres szkolenia zgodny z potrzebami uczestników.
Magdalena Maćkowiak - Kancelaria Senatu Warszawa 22.10.2015
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Bardzo interesujące! Szkoda, że takie krótkie, bo problemów do rozwiązania mnóstwo. Prowadzący zmusza do aktywności i myślenia.
Małgorzata Fiedukowicz - Urząd Miasta Józefowa. Warszawa 22.10.2015
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Na temat szkolenia, tj. Prawo Cywilne w Zamówieniach Publicznych czekałam bardzo długo.. i się doczekałam. Szkolenie było bardzo interesujące, na wysokim poziomie. Prowadzący szkolenie w sposób jasny, merytoryczny oraz konkretny przekazywał informacje związane z tematem i wiążącymi się z tym sytuacjami, które miały miejsce podczas różnych postępowań, przedstawione były przykłady orzeczeń sądów, KIO, a także różnych opinii dotyczących przedmiotów problematyki.
Jolanta Jaroszewicz - Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Włochy m.st. Warszawy Warszawa 22.10.2015
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
1.     Wykładowca bardzo przystępnie i zrozumiale omawia zagadnienia, 2.     Dobra organizacja czasowa tzn. godz. Rozpoczęcia, 3.     Dobre materiały szkoleniowe
Emilia Grotek - Instytut Lotnictwa Warszawa 22.10.2015
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolenie bardzo dobrze przygotowane pod kątem tematu, doboru trenera oraz miejsca
Ludwika Domżał - Instytut Lotnictwa Warszawa 22.10.2015
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolenie ciekawie prowadzone, dużo dyskusji i różnych problemów uczestników szkolenia.
Magdalena Wiercioch - Nadwiślański Oddział Straży Granicznej Warszawa 22.10.2015
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Prowadzone w sposób zrozumiały, pobudzający do dyskusji, „nie przynudzający”, urozmaicone tempo. Materiały w pełni omówione i poruszone zagadnienia przydatne. Świetna merytoryczna dyskusja.
Katarzyna Domanowska - NCB/POLATON w Otwocku Warszawa 22.10.2015
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Ciekawe, pomocne w pracach z zamówieniami publicznymi- redagowanie umów. Systematyzujące i pogłębiające wiedzę. Bardzo ciekawie prowadzone- nie nudne i nie usypia.
Agnieszka Szycman - NCBJ OR POLATOM Warszawa 22.10.2015
Damian Michalak
Prawo cywilne w zamówieniach publicznych.
Szkolnie bardzo przydatne dla osób związanych z zamówieniami publicznymi, zarówno udzielających zamówień, wykonujących je oraz kontrolujących. Poruszono wiele praktycznych aspektów tej problematyki. W trakcie szkolenia podano dużo przykładów z praktyki, wskazano najlepsze rozwiązanie.
Tomasz Drążkiewicz - Komenda Główna Policji Warszawa 22.10.2015
Damian Michalak
Wielość podmiotów po stronie Wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.
Kompetencje, komunikatywność, fachowa wiedza- Pan Damian Michalak w mojej ocenie jest godnym polecenia ekspertem.
Beata Pluta - GUS Warszawa 25.06.2015
Damian Michalak
Wielość podmiotów po stronie Wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.
Szkolenie szalenie ciekawe, oparte na przykładach praktycznych, a nie tylko teorii. Trener odpowiadał na każde zadane pytanie w sposób wyczerpujący, konkretny, trener bardzo komunikatywny.
Teresa Kwiatkowska - UP M. St. Warszawy Warszawa 25.06.2015
Damian Michalak
Wielość podmiotów po stronie Wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego.
Szkolenie zorganizowane profesjonalnie. Trener mec. Damian Michalak prowadzi zajęcia w sposób bardzo efektywny i ciekawe dla słuchaczy. Polecam.
Piotr Wiśniewski - Wojewódzki Urząd Pracy w Lublinie. Warszawa 25.06.2015

Newsletter

Zapisz się, otrzymasz:

  • Najnowsze informacje o zmianach w prawie
  • Prezenty i promocje na szkolenia
  • Bezpłatne materiały merytoryczne